Bureautica | Office 365/2019 (en voorgaande versies)

Office 365/2019 (en voorgaande versies)

Microsoft Office

In onderstaand overzicht vindt u een selectie van onze opleidingen in algemene kantoor-software/bureautica toepassingen voor eindgebruikers. Onze Office opleidingen worden zowel verzorgd in de meest recente versies (Office 365/Ofiice 2019) als ook in de oudere versies zoals 2016, 2013 en ouder. Deze opleidingen verzorgen wij in meerdere talen. In Open Kalender worden de opleidingen in het Nederlands gegeven (andere taal op verzoek mogelijk). Voor uw In-company opleidingen kunnen we de opleidingen verzorgen in het Nederlands, Frans, Engels en het Duits (andere talen op aanvraag).

U kan direct inschrijven in de Open Kalender opleiding van uw keuze of informatie aanvragen voor een In-company opleiding op maat. In-company opleidingen verzorgen we, als maatwerk en standaard opleidingen in klassikale vorm, e-learning- en Blended-Learning vorm, on-line training, individuele coaching en webinars.

De onderlinge interactie tussen de verschillende O365 apps is een integraal onderdeel van alle Office opleidingen. Het toepassen van Office 365 op verschillende devices zoals een tablet & GSM is ook een integraal onderdeel van onze opleidingen Office. Werkt u met MAC-books, informeer naar de mogelijkheden om uw opleiding te volgen op een MAC-book of -PC.