Print-vriendelijke versie | Print-vriendelijke versie | Per email versturen | Per email versturen | PDF versiePDF versie

Grotere kaart weergeven

Met het openbaar vervoer

Onze lokalen zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer: 5 min. wandelen van het Centraal Station en gelegen aan het belangrijkste bus- en tramplein van Antwerpen: de Franklin Rooseveltplaats.

Voor de dienstregelingen kunt u de website van de NMBS of van De Lijn gebruiken.

Ook de website ‘Slim naar Antwerpen’ kan u helpen om de vlotste weg naar onze lokalen te vinden.

Let op: het metrostation ‘Opera’ is wegens werken niet bruikbaar tot in de loop van 2019. Als alternatief dient u metrostation Diamant/Centraal Station of Astrid te nemen, afhankelijk van de gebruikte tramlijn.

Route naar de Franklin Rooseveltplaats vanaf het Centraal Station:

  • Neem de hoofduitgang nl. richting Keyserlei.
  • Volg de Keyserlei tot aan de 2de straat rechts (= Anneessensstraat).
  • Volg de Anneessensstraat (± 250m) om vervolgens de eerste straat links te nemen. U bevindt zich dan op de Fr. Rooseveltplaats. Het gebouw aan uw linkerzijde is de President Building.

 

Met de auto

Bij gebruik van de GPS dient u als bestemming ‘Franklin Rooseveltplaats 12’ in te geven.

In onze directe omgeving zijn er ook meerdere parkings. De 2 dichtst gelegen parkings zijn Parking Roosevelt onder ons kantoor en Parking De Keyser in de aangrenzende Van Ertbornstraat 13. Houd rekening met een parkeertarief vanaf € 18,50 per dag in de publieke parkings.

U kunt gratis parkeren op een van de park & rides in en rond Antwerpen en u kunt dan goedkoop, snel en gemakkelijk naar de Franklin Rooseveltplaats met tram en bus.

Als u onze website bitbybit.be raadpleegt op uw smartphone kan je bovenaan rechts ook gebruik maken van een handige routeplanner voor auto, tram en trein.

 

Ter plaatse

Het "President Building" gebouw is een karakteristiek wit kantoorgebouw van 10 verdiepingen hoog, gelegen aan de Franklin Rooseveltplaats, recht tegenover het Atheneum. Links van de ingang van het gebouw bevindt zich een vestiging van Carrefour Express en rechts ervan de zonnestudio Basic-Sun op de hoek.

U neemt de lift naar de 9° verdieping. Bij het verlaten van de lift bevinden we ons aan de linkerzijde.

Nederlands