Verhuur vergaderruimte en cursuslokalen

In het centrum van Antwerpen bieden we op 5 minuten lopen van het centraal station vergaderruimte en leslokalen te huur aan.
Komt u met de auto dan zijn in de directe omgeving meerdere parkings beschikbaar. Ook voor de interntionale reiziger zijn we prima bereikbaar. De Thalys stopt in het centraal station en de internationale luchthaven van Antwerpen is dichtbij.

Wij verhuren vergaderruimtes en cursus/trainings lokalen met een maximum capaciteit van 12 mensen.
Onze vergaderruimtes en cursus/trainings lokalen zijn voorzien van een beamer, whiteboard en snelle internet verbinding. Ook kunnen de ruimten voorzien worden van computers en software. De hele campus is voorzien van gratis WiFi.

Verhuur computers en laptops

Verzorgen wij in uw kantoren een in-company training dan kunnen wij ook alle computerapparatuur, eventueel met server, op locatie verzorgen. we hebben alleen een lokaal met tafels en stoelen, één stroomaansluiting en een voldoende snelle internetverbinding nodig.

Informatie aanvragen

Verhuur van vergaderruimte/cursuslokalen:

In Bergen op Zoom bieden we op minder dan 10 minuten lopen van het station een vergaderruimte/leslokaal te huur aan.

Er is voor de deur voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

De vergader-, opleidingsruimte heeft een capaciteit van 12 zitplaatsen.
Ons vergaderruimte/cursus/trainings lokaal is voorzien van een beamer, whiteboard, snelle internet verbinding t.b.v. werken in de cloud en WiFi netwerk. Ook kunnen we voorzien in computers en software. 

Verhuur computers en laptops (mobiele trainings service):

Voor uw in-house (maatwerk)opleiding kunnen wij alle computerapparatuur en software verzorgen, eventueel met server, op locatie's. Stroomaansluiting en een voldoende snelle internetverbinding is voldoende.

Informatie aanvragen